01/12/22. Enric Nomdedéu presenta Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, amb la participació de Mònica Oltra

196

l’Octubre CCC es presentà el llibre Tercera edició: sexe, llibres i lawfare, d’Enric Nomdedéu, ex regidor a l’Ajuntament de Castelló i actual Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General del LABORA, depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Ocupació.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de Toni Gisbert, secretari d’ACPV i la presentació del llibre va estar a càrrec de Mónica Oltra, l’ex vicepresidenta del Consell la qual va definir com a caos, el cap, i per tant, el llibre del seu company de partit.

L’ex vicepresidenta ens convidava a llegir el llibre fent referència a alguns títols del llibre com, Feixisme Pop, “amb Toni Cantó fent de les seues”, per exemple. Comentava que conforme vas llegint “sents la veu d’Enric i t’estresses, perquè comences a llegir a la velocitat que ell parla” .

La obra ens conta des de la ficció la historia de un suposat conseller víctima de una conspiració judicial i ho fa a través de la política, el psicoanàlisi, històries familiars i històries policíaques, fent paral·lelismes entre les relacions i la política que resulten fascinants. Segons paraules de l’ex vicepresidenta del Consell, és un llibre que desperta l’amor per la literatura i s’hauria de recomanar als professors.


D’un altra banda Enric Nomdedéu explicava que el llibre el va escriure abans de conèixer la resolució del cas pel qual està acusat, i abans de que esclatara el cas de Mònica Oltra, però que efectivament usar la literatura com a venjança havia estat per a ell un exercici terapèutic.

Es pot ampliar informació en el següent enllaç

https://www.lavanguardia.com/local/valencia/20221201/8630834/oltra-presenta-libro-nomdedeu-narra-conspiracion-judicial-conseller.html