02/06/22. 47é Concurs de Fideuà de Gandia.

135

A l’hotel RH Bayren & SPA ha acollit la celebració del 47 edició del concurs Internacional de Fideuà de Gandia.

La present edició ha comptat amb la participació de 30 concursants nacionals i internacionals a més d’escoles de cuina que durant la jornada de demà competiran per a veure qui es fa amb el preuat collaret de Santa Isabel que li acredite com el que cuina la millor fideuà del món.

L’esdeveniment gastronòmic, al qual s’assitia mitjançant invitació, ha comptat amb l’assistència de més de cincuanta periodistes entre mitjans de comunicació locals, autonòmics i nacionals, així com especialitzats en gastronomia.

També nombrosos influencers s’han encarregat de projectar la imatge del concurs en les xarxes socials, a més de representants institucionals i del sector turístic.

Enguany, als xefs de la Comunitat Valenciana i Espanya se’ls ha sumat cuiners de Puerto Rico, Califòrnia i Mèxic. A més del plat mariner, els participants han confeccionat unes postres a base de taronja.

En paraules de les autoritats que van presentar l’esdeveniment, aquest concurs internacional és més que això: “el concurs busca una Gandia millor, més bonica, acreditada i preparada per a satisfer els gustos culinaris de tot el món. És un concurs de creativitat”.

Com a Director General del Secretariat i Portaveu del Consell, i en representació de la Generalitat Valenciana, m’ha tocat entregar el premi al millor concursant estranger.

Es pot ampliar informació en el següent enllaç

https://somgandia.com/ganador-concurso-fideua-2022