08/09/22. Parlament Europeu. Comité de Peticions. Brussel·les

289

Visita de dos dies a la seu de les institucions comunitàries, en representació de la Generalitat Valenciana, amb activitats relacionades amb les polítiques socials implementades a la Comunitat Valenciana, i especialment referit a l’àmbit de la Infància i l’Adolescència.

El dia 07/09/22 em vaig reunir, assistit de l’equip directiu de l’oficina valenciana en Brussel·les, amb alts funcionaris de dues Direccions Generals de la Comissió Europea: DG d’Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió i DG de Justícia i Drets Humans.

El dia 08/09/22 vaig participar en el Comité de Peticions del Parlament Europeu, donant resposta a la petició efectuada per representants del Partit Popular sobre les circumstàncies dels menors que pateixen abusos sexuals mentre estan en un establiment de l’Administració de la seua regió, a Espanya.

Es pot ampliar informació en el següent enllaç

https://www.eldiario.es/comunitat-valenciana/pp-vox-cs-retuercen-reglamento-eurocamara-ganar-votacion-menores-tuteladas-generalitat-valenciana_1_9298417.html

Posteriorment, i davant de la “cacicada” patida, amb un indecorós comportament de la Presidenta del Comité, es va plantejar queixa formal davant del Parlament Europeu.

Novament es pot ampliar informació en el següent enllaç

https://twitter.com/levante_emv/status/1570103380030197765?s=20&t=OF-4C4g0B-9Mfm0ZPZnJng

I també, es pot visualitzar el vídeo de la intervenció completa, en el següent enllaç