26/02/22. VIé Congrés d’Iniciativa del Poble Valencià

113

El sisé congrés d’Iniciativa del Poble Valencià-Compromís ha decidit aquesta vesprada qui seran els seus nous dirigents: Aitana Mas i Alberto Ibáñez.

A un any de les eleccions, el partit que integra la coalició Compromís al costat de Més i Verds Equo prepara ja el terreny per a la pròxima legislatura i el fa amb una renovació total dels seus portaveus.

La candidatura presentada, ha obtingut 156 vots a favor, 39 en contra i 9 abstencions.

La popularitat de tots dos candidats ha crescut en els últims mesos. Aitana Mas ha assumit el càrrec de portaveu adjunt de Compromís en les Corts en substitució de Fran Ferri, i és un valor a l’alça en el partit que ara es reforça amb la direcció d’Iniciativa. Amb ella, Alberto Ibáñez és assessor en la vicepresidència d’Oltra. Tots dos són persones de plena confiança per a Oltra i el seu equip i obrin una nova porta a aquest partit que va sorgir fa més de deu anys com a escissió a EUPV.

En aquest congrés, he tingut una activa participació, sent el portaveu de la ponència d’Estatuts, i recorrent totes les comarques valencianes explicant els canvis estatutaris proposats. Alberto Ibáñez ha sigut el portaveu de la ponència política.

En aquesta ocasió, he acceptat formar part dels òrgans del partit, i finalment, forme part de la Mesa Nacional, de l’Executiva Nacional, i són el Secretari d’Administració i Finances.

Es pot ampliar informació en el següent enllaç

https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2022/02/26/oltra-avala-relevo-generacional-iniciativa-63187419.html