29/11/21. Ernesto Ekaizer presenta el llibre ‘El Rey al desnudo’.

146

En el Paranimf del Centre Cultural La Nau, al carrer Universitat núm. 2 de València, i comptant amb la presencia de la Vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, s’ha presentat el llibre ‘El Rei al nu’ d’Ernesto Ekaizer.

Amb el seu característic esperit incisiu, el periodista d’investigació Ernesto Ekaizer recrea en ‘El rei al un’ els principals episodis de la caiguda de Joan Carles I, un dels reis més longeus i populars de la història d’Espanya.

A partir de l’anàlisi de documents fidedignes, aquest relat d’abús de poder i impunitat detalla com el rei va dilapidar el seu prestigi, en una sèrie de truculents episodis que han posat en risc l’estabilitat de la monarquia d’Espanya.

Amb aquesta obra, lectors i historiadors ja disposen ara del llibre de referència entorn de la matèria.

L’autor dona resposta a preguntes com: Què hi ha darrere de la trama judicial, econòmica i passional el gran protagonista de la qual ha sigut el rei Joan Carles I, ara emèrit?   Quin paper han jugat l’omnipresent comissari Villarejo i altres personatges secundaris, però igualment suggeridors, d’aquesta història?

Amena presentació a càrrec de l’autor i dels convidats, amb interessant debat entre els assistents.

Es pot ampliar informació en el següent enllaç https://twitter.com/ernestoekaizer/status/1465275189072179201