12/11/2021. Compromís recorrerà la Comunitat Valenciana exigint igualtat i respecte per un finançament just

90

Compromís ha presentat la campanya “Exigim Igualtat, Exigim Respecte” amb la qual la coalició valencianista eixirà als carrers a recollir signatures per a reclamar un finançament just, unes inversions concordes al pes poblacional i el pagament del deute històric generat per anys d’infrafinançament per part del govern estatal.

Així, Compromís té previst una gran recollida de signatures per nombrosos municipis de la Comunitat Valenciana, centrant els seus esforços demà dissabte, dia 13 de novembre, amb una campanya que s’allargarà durant les pròximes setmanes. Municipis com València, Ontinyent, Alacant, Gandia, Xàtiva, Vila-real, Castelló de la Plana, Segorbe, Dénia, Puçol, Moncofa, Teulada, Calp, Soneja, Alcoi o Vinaròs, entre altres.

Tal com ha assenyalat el síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, “aquesta campanya comença en el Debat de Política General de les Corts Valencianes, fruit de l’infrafinançament a la qual ens sotmet l’Estat espanyol governe qui governe.

Així, amb aquesta campanya no sols es vol visibilitzar el greu problema d’infrafinançament que patim les valencianes i els valencians, sinó també, encoratjar a la ciutadania a participar massivament en les manifestacions que tindran lloc el pròxim 20 de Novembre a Castelló, València i Alacant”.

 Es pot ampliar informació seguint aquest enllaç

https://exigimigualtat.compromis.net/