22/06/2021. Per un port sostenible. No a l’ampliació.

135

Compromís enceta una campanya informativa en xarxes socials, i també amb nombroses activitats, per a denunciar les conseqüències que tindria l’ampliació del Port de València en els termes com actualment s’està plantejant.

Com demostren les imatges de l’Institut Cartogràfic Valencià, la construcció del dic d’abric de l’ampliació del port de València ha sigut un desastre per al litoral sud de la ciutat. Més de 80 metres de platja han desaparegut per l’erosió, i el cordó dunar que protegeix el Parc Natural de l’Albufera de la seua salinització està en perill.

En plena Emergència Climàtica no podem continuar apostant per infraestructures insostenibles que atempten contra el nostre litoral, la nostra economia i la salut de la ciutadania. I per això, des de Compromís defensarem un port sostenible, lliure d’especuladors i empresaris sense escrúpols. Perquè volem un port per a València i no contra València.

A la campanya s’informa acuradament i s’expliquen dades que demostren la fal·làcia d’alguns arguments que es pretenen traslladar a l’opinió pública des dels promotors de l’ampliació.

Es pot ampliar informació al següent enllaç

https://portsostenible.com/