LA CALA DE LA GRANADELLA A XÀBIA

127

Ens trobem dins de la Costa Blanca d’Alacant i del municipi de Xàbia. La Cala Granadella està situada a poc més de 10 quilòmetres al sud de Xàbia, just al punt més meridional, i pertany a l’anomenat Parc Forestal de la Granadella, el pulmó verd del municipi.

Un tros de litoral retallat per abruptes penya-segats, platges salvatges de pedres i una mar cristal·lina d’uns tons turquesa aclaparadors. Sens dubte, una de les platges més boniques d’Espanya.

La Cala Granadella, amb una extensió d’uns 160 metres, és una preciosa platja de cudols i aigua molt cristal·lina guardonada amb Bandera Blava de manera ininterrompuda des de l’any 1989.

Aquesta xicoteta ancorada de tons turquesa o maragda segons la incidència del sol i encaixonada entre penya-segats rocosos, ens ofereix un racó ideal, no sols per al bany i la relaxació, també per a gaudir de la pràctica d’esports aquàtics com el tub respirador o el submarinisme.

Si t’abelleix conéixer altres cales famoses, i molt pròximes, destaquem la Cala del Portixol, la Cala Sardinera i la Cala Ambolo.

Es pot ampliar informació al següent enllaç

https://www.javea.com/cala-granadella/