05/04/2022. Lliurament dels premis FVMP al bon govern municipal en la seua 5a edició

0
15

El Centre Cultural de la Beneficència de València ha acollit el lliurament de la cinquena edició dels Premis al Bon Govern, uns guardons adreçats a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. 

Aquests guardons es van posar en marxa l’any 2018 amb l’objectiu de ser una plataforma per a fer visible la posada al dia dels nostres municipis en polítiques que fomenten la igualtat i la integració de les persones, la necessitat d’aprofundir en les llibertats públiques, les reformes democràtiques i els valors socials.

La creació d’aquests Premis al Bon Govern, per recompensar les Bones Pràctiques als municipis, és una mostra del compromís del municipalisme valencià a la fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials.

Amb aquesta iniciativa, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha decidit impulsar i consolidar la gran tasca municipalista que els milers i milers de regidors i regidores arreu de les comarques valencianes fan.

Es pot ampliar aquesta informació seguint el següent enllaç

https://www.fvmp.es/la-fvmp-entrega-los-premios-fvmp-al-buen-gobierno-municipal-en-su-5a-edicion/

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí