07/10/2022. Aitana Mas presenta l’avantprojecte de la Llei de Diversitat Familiar de Igualdad

210

Arranca el procés de la Llei de Diversitat Familiar, que Mas espera aprovar abans que acabe la legislatura


El Ple del Consell ha aprovat l’avantprojecte de Llei de Diversitat Familiar i Suport a les Famílies que «garanteix l’accés de totes les realitats familiars a una sèrie de drets en diferents àmbits, i reconeix la diversitat de les famílies com un espai clau de socialització i convivència».

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Aitana Mas, ha expressat el seu desig que tire avant abans de final de legislatura. Així ho ha explicat Mas en la roda de premsa posterior al ple del Consell.

Es tracta d’una norma que, amb caràcter transversal, reconeix la importància de les famílies al si de la societat, impulsa polítiques de redistribució de la riquesa, reconeix drets i impulsa polítiques de representativitat i codecisió en la política general de la Generalitat en matèria familiar.

El text, impulsat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, proporciona un marc propi i unificat dels drets de les famílies i dona cobertura, amb rang de llei, a les polítiques desenvolupades de suport a les famílies els últims anys.

Es pot ampliar informació seguint aquest enllaç

https://comunica.gva.es/va/detalle?id=365057032&site=174338033