10/06/2021. La Diputació reforça l’assistència tècnica per a ajudar en la gestió dels municipis de menys de 1.000 habitants

0
17

Una trentena d’ajuntaments valencians de menys de 500 habitants ha delegat ja en la Diputació les funcions de planejament i gestió urbanística, ús del sòl i edificació, patrimoni municipal i contractació, entre altres.

Un equip compost per una desena de persones de l’àrea d’Assessorament Municipal presta assistència tècnica a estos municipis, un servei que la corporació provincial pretén desenvolupar per a arribar als consistoris de menys de 1.000 habitants.

La corporació posa a la disposició dels consistoris a arquitectes, enginyers i el personal tècnic necessari per a informar o resoldre qüestions d’urbanisme, patrimoni i contractació.

 El procés permetrà passar d’una població global de 14.000 persones a la qual s’oferix actualment el servei als 38.000 habitants que sumen els 83 municipis valencians per davall del miler d’habitants.

Es pot ampliar aquesta informació seguint el següent enllaç

https://www.dival.es/sala-prensa/content/la-diputacio-reforca-lassistencia-tecnica-ajudar-en-la-gestio-dels-municipis-de-menys-de-100

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí